Ghajini™ (2008) *[Arroyo>™ ver la película 1440p completa

Ghajini (2008)
TitleGhajini (2008)
Hora02h 15 min
Tamaño864 MegaByte
Nombre de archivoghajini_GGJ6a.mkv
Liberado12 years 7 months 13 days ago
CalidadMPE 1080p HDTV

Descripción general

Sanjay Singhania, un rico hombre de negocios, dueño de una compañía de teléfonos móviles llamada Air Voice, es herido en la cabeza con una vara de metal. Sanjay sobrevive al golpe, pero adquiere una extraña amnesia debido al trauma de su lesión cerebral. En un momento dado, él no recuerda nada de lo que pasó más de 15 minutos hacia atrás, aunque con frecuencia tiene flashbacks del asesinato de Kalpana, una joven de la que estuvo enamorado. Ahora Sanjay decidirá vengarse, junto con una estudiante universitaria de medicina Sunita. Remake de Bollywood de la película del mismo nombre dirigida por el propio director en 2005, en idioma tamil. Al igual que aquella, se inspira en "Memento", la película de culto dirigida por Christopher Nolan.
Ghajini (2008)

Ghajini (2008)

Género: Acción, Drama, Misterio, Suspense
Elenco: Aamir Khan (Sanjay Singhania), Asin Thottumkal (Kalpana Shetty), Jiah Khan (Sunita)
Tripulación: Christopher Nolan (Original Story), A. R. Rahman (Original Music Composer), Arjun Bhasin (Costume Design)
Lanzamiento: 2008-12-25
Presupuesto: $8,213,303
Ingresos: $63,505,169
Meter Mechanic: Mr. Sheldon Schroeder PhD
Architectural Drafter: Rozella Franecki
Insurance Investigator: Candace Crist
Electro-Mechanical Technician: Lynn Smitham
Grips: Mr. Ernest Thiel I
Central Office Operator: Orlando Gorczany
Typesetter: Mafalda Cartwright
Educational Psychologist: Kitty Tromp
New Accounts Clerk: Mr. Evert Reichert Jr.
Professor: Stan Schumm MD
Child Care: Karley Maggio
Real Estate Sales Agent: Jamaal Rempel
Secretary: Jules Lueilwitz DVM
Sales Engineer: Prof. Raphael Murray
Paralegal: Cale Cole
Ghajini (2008 film) — Wikipedia Republished // WIKI 2 - Ghajini (2008 film). From Wikipedia, the free encyclopedia. 2008 Indian film directed by A. R. Murugadoss. Ghajini. Theatrical release poster.
Ghajini (2008) - Rotten Tomatoes - Ghajini is engaging, only intermittently. Ghajini is a movie that instantly became a favorite of mine after watching it. While I'm certainly no expert in the drama genre, I will say this movie provide
Ghajini izle | (2008) - Türkçe Dublaj & Altazılı | 1080P HD - - Ghajini. 2000 yılında çekilen Akıl Defteri (Memento) filminin benzeri olarak vizyona girmiştir. 2005 yılında çekilmiş fakat beğenilmediği için üç sene sonra tekrar çekim olarak sinemaya aktarılmıştır.
Ghajini Türkçe Dublaj Full HD Film izle | Buz Film izle - Ghajini filminin konusunda Sanjay Singhania Hindistan'ın en başarılı iş adamlarından birtanesidir. Bir iş seyahatinde döndüğünde evinde nişanlısı öldürülmüştür ve kendide çok ağır bir yara
Ghajini 2008 film izle - Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazı 1080p film - Ghajini 2008 filmini türkçe dublaj izle. Ghajini oyuncularının diğer filmlerini izle.
Ghajini Türkçe Dublaj izle HD Tek Parça 720p | Jet Film izle - 2008 filmleri aksiyon dram gizem türkçe dublaj filmler yabancı film izle. Yönetmen: Murugadoss. Yıldız: Aamir Khan, Asin Thottumkal, Jiah Khan vb. Amir Khan'ın psikopat rolü aldığı, Bollywood filminde teması intikam konusuna gelince Sanjay büyük bir iş adamıdır.
Ghajini 2 Official Trailer 2016 - Aamir - video Dailymotion - Ghajini 2 is a sequel to 2008 film Ghajini which was an Indian psychological thriller film written and directed by A. R. Murugadoss and produced by Allu Aravind and Madhu Mantena.
Ghajini 2008 Filmi HD Full izle - 2008 yapımı Aamir ⭐ Khan'ın muhteşem filmi Ghajini sitemizde Türkçe Altyazılı olarak 720p kalitede paylaşılmış ve rahatlıkla izleyebilmeniz için pek çok alternatif eklenmiştir.
Ghajini izle, 720p Türkçe Dublaj izle ~ Webteizle - Ghajini izle, 2008 filmini altyazılı veya türkçe dublaj olarak 720p izle veya indir.
Ghajini (2008) - IMDb - Ghajini: Directed by Murugadoss. With Aamir Khan, Asin Thottumkal, Jiah Khan, Pradeep Singh Rawat. A short-term memory loss patient sets out on his journey to avenge the death of his beloved girl.
Ghajini (2008 film) - Wikipedia - Ghajini is a 2008 Indian Hindi-language action thriller film written and directed by A. R. Murugadoss and produced by Allu Aravind, Tagore Madhu and Madhu Mantena.
Ghajini 720p Türkçe Dublaj Full izle | Bay Film izle - Ghajini filminin konusunda Hindistanın en zengin iş adamlarından birisi olan Sanjay Singhania bir iş gezisinden evlerine döndüklerinde saldırıya uğrarlar ve nişanlısı öldürülür kendiside ağır yaralı
Ghajini 2008 Türkçe Dublaj izle - - Ama başına demir sopayla darbeler alan Sanjay kısa süreli hafıza kaybına uğrar ve Sanjay nişanlısını öldüren Ghajini'nin peşine düşer.
Hürriyet: Ghajini Filminin Konusu Nedir? Imbd Puanı Kaçtır? - Ghajini Oyuncuları (Oyuncu Kadrosu) Kimlerdir? Ghajini filminin bütçesi 650 milyon Ruple (11 milyon USD)'dir. Gişede büyük hasılat elde eden film, 1,9 milyar Ruple (32 milyon USD) gelir getirmiştir.
Ghajini 2008 1080p Film izle - Yönetmen: Murugadoss. Kalpana bir reklam çekiminde oyunculuk yapmaktadır. Sanjay(Aamir Khan) ise Amerika'da eğitimini bitirmiştir ayrıca babasından miras kalan Air Voice şirketini idare etmektedir. Sanjay reklam afişi için belirlediği evde kalpana kalmaktadır.
Ghajini izle | Full izle, Hd izle, 720p izle, Türkçe Dublaj - Ghajini izle, Ghajini full izle, Ghajini türkçe dublaj izle, Ghajini hd izle, Sanjay adında bir adam ülkesinin en büyük iş adamlarının başında gelmektedir.
Ghajini izle, 720P Türkçe Altyazı izle - - Ghajini izle, Ghajini - izle, 720p izle, 1080p hd izle, filmin bilgileri, konusu, oyuncuları, tüm serileri bu sayfada..
Ghajini - film 2008 - - Mafya lideri olan Ghajini, Sanjay Singhania'nın gözleri önünde Kalpana'yı öldürür. Saldırı sırasında kafasına darbe alan Sanjay ise hafızasını kaybeder. Her 15 dakikada bir hafızasından her şey silinir.
[dvdrip] [download] [putlocker] [subtitle] [english] [123movie] [streaming] [full] [utorrent] [HD] [bluray] [youtube] [free] [online] [watch] [dailymotion]

0 komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.

Copyright © ldtuc - All Rights Reserved
Diberdayakan oleh Blogger.